mandag 28. juni 2010

Vil ha...


Bosch sprøytepistol!


Vil ha, vil ha, vil ha...er det ikke Odd Børretzen som synger om dette? Og så jeg, som er blitt opplært hele barndommen til å ikke si "vil ha"... :-)

Vi har såvidt begynt å arbeide litt på vårt lille landsted, som sårt trenger en kjærlig hånd og mye tålmodighet...blant annet til vedlikehold.

Derfor har mine øyne falt på en malingssprøyte fra Bosch. Ønsker, ønsker, ønsker meg veldig en sånn! :-) Hos Emmeline fant jeg et begrep jeg syns passet utrolig godt på meg- En Mammons Trell. Huff- det er alltid noe nytt som fanger interessen... Men dog- har du erfaringer med dette redskapet, er jeg lutter øre! :-)
(Husbonden er nok ikke like gira som meg...vi har nok ting er hans motto. )KitchenAid kjøkkenmaskin i skinnende hvit farge. Nydelig! :-)

Ikke nok med at jeg gjerne ser for meg dette ene redskapet...kjøkkenet mitt trenger veldig en Kitchen Aid kjøkkenmaskin. Til for eksempel brødbaking. Jeg baker jo utrolig mye brød... Eller...jeg kan jo kanskje begynne?! :-) Og da trenger jeg nok en sånn!


Huff- mye å ønske seg i denne verden. Ha en fortsatt fin sommerkveld, så kan jeg jo starte med å ønske meg fortsatt fint vær og unger som sover leeenge i morgentidlig... :-)

2 kommentarer:

  1. Den VIL jeg også ha. Emmeline har jo også sjekket hvor vi finner den billigere.. ;-)

    Forresten, det er 10 års jubileum med B-kl. fra HiS i år. Pågår noe på fb.

    klem

    SvarSlett
  2. Jeg har hørt at denne er dårlig, og bare tull å kjøpe.

    SvarSlett