søndag 4. juli 2010

Vårt lille landsted ved vannetVi er så smått begynt å ordne litt på ei lita, sjarmerende hytte vi med tiden skal overta.
Nei- vi har ikke nok med "bare" et hus, bil, hund og snart tre unger! ( Jada- det kommer visst en tredjemann i januar sier ultralyddamen!)

Hytta heter Fredly og er bygget av min bestefar for mange herrens år siden, og nå trenger den sårt en kjærlig hånd, mye tålmodighet og helst endel investeringer... :-)


Hytta er full av sjarm, men er bitteliten, og er om jeg skal være helt ærlig, ikke blitt vedlikeholdt skikkelig på endel år. Vi har masse ideer og lyst å gjøre mye, men det er ikke alltid kontoen spiller på lag med lystene, så da får ting tas over tid! :-) Med en mann som nylig har saget opp igjen et kragebensbrudd og er sykemeldt i 6 uker, samt en gryende mage og en fryktelig kvalme, ser det uansett ut som om ting får tas etterhvert!


Det vi iallefall har begynt med, er hagen. det var gyvel og ugress over alt. Trær og busker hadde fått fritt spillerom i flere år. Så vi har vært løs med hagesaks, håndsag, rive og endatil myrsnipemorfar har vært høyt oppe i furua og saget ned hele treet!


Og innimellom alt arbeidet, har det blitt tid til litt fiske. Eldsteprinsen fikk ørret første gang, og ål (!) andre gangen. Ålen havnet tilbake i vannet, mens ørreten havnet på tallerken.

Ingenting er som selvfisket fisk! :-)

Ønsker alle lesere en fortsatt god sommer, fylt med jordbær og fløte, selvfisket fisk og sand mellom tærne!

Nyt ferien...fra landstedet kommer det nok med tiden flere oppdateringer!
;-)

3 kommentarer:

 1. Gratulera - med hytteprosjektet - og familieforøkelsen! Høres spennandes ut begge deler! Så koselig med et nytt familiemedlem!Toneklem

  SvarSlett
 2. Så kjekt å få se bilder av landstedet. Det så koselig ut. Gleder meg til å se fortsettelsen.
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 3. Næææh, så gøy med voksende mage! Hipp hurra og gratla så møje ;)

  Lykke til med landstedet, viktig å ha noe å putle med når en er penjonist også vet du...tjihi!

  Klem Beate

  SvarSlett