lørdag 15. mai 2010

Mens jeg venter på 17.mai...

Etter en flott lørdag med luking, planting og fiksing til 17.mai i solskinn, senker nå roen seg... Det vil si. Mannen er visst på sykehuset med brukket krageben, så her er det langt fra ro og fred! :-)

Så mens jeg venter på barnevakten som stepper inn på utrolig kort varsel, blogger jeg et par tips jeg hadde tenkt å dele...

Først kjøkkenklutene som er utrolig lettstrikket. Jeg liker så godt sånne kluter på kjøkken, og nå kan du til en billig penge lage dem selv. (ekstra billig blir det om du tar turen til SandnesGarn på Foss Eikeland) Og så kan jeg velge akkurat hvilken farge jeg vil ha dem i. Fikk oppskriften fra min kjære søster:

Legg opp 62 masker.
Ta første maske lett av, strikk så *2 rette, 1 vrang* og gjenta *-* ut pinnen.
De to siste på hver pinne strikkes alltid vrange.


Neste tips er en fantastisk såpe til sengetøyet. Den gir en svak lukt av lavendel, som jo er søvndyssende, men som også forhindrer midd! Så dette er utrolig bra for folk med husstøvallergi! Litt dyrere enn vanlig vaskemiddel, men så bruker jeg det kun til sengetøyet...

Jeg nyter å legge meg i nyvasket sengetøy som lukter svakt av sommer! :-)

Ha en strålende 17.mai helg- nå går ferden mot sykehuset!

3 kommentarer:

 1. Hei,
  kom tilfeldig innom bloggen din her jeg sitter å koser meg i blogglandia. Koselig blogg du har.Kjøkkenklutene begynner jeg å strikke med en gang. Har akkurat strikket/heklet noen grytekluter.
  Legger meg som følger og du er hjertelig velkommen innom til meg.
  Hei igjen:-)

  SvarSlett
 2. Opps,
  glemte å ønske din mann god bedring. Håper det går bra..

  SvarSlett
 3. Brukket kragebein? :-o
  Au...stakkars mann, og deg ;)
  Håper dere hadde en fin 17.mai! De klutene er kjempeflotte, strikka et par til påske selv.

  klem

  SvarSlett