mandag 28. februar 2011

En liten bildevegg



Ikea sine bildelister er fantastiske!


Testet først ut ei list på veggen over sengen, og ble ganske så fornøyd. Denne gangen var det veggen over sofaen i stua. Lett å plassere bilder og småting og så kan man raskt og enkelt forandre dersom man går lei.

I stua har jeg, i anledning dåpen, kjørt videre på det lyseblå og brune, med litt kongler og lerkegreiner. Ble godt fornøyd..og da blir det nok værende slik. Iallefall en stund. :-)

Dåp og pynting


Da var vi vel i havn med dåpsfeiringen for minsteprinsen vår. :-) Hadde en strålende dag, det var fint i kirken, fint vær, kjekke gjester og masse god mat. Middagen hadde vi i Westernbyen på Ålgård, og så tok vi kaffe og kaker hjemme. Deilig å slippe å koke mat og ordne til...og ikke minst slippe oppvasken! :-)


Synes alltid det er vrient å finne de lure ideene til bordpynt til slike anledninger. Her er litt bilder av hvordan jeg løste det denne gangen, med god blomsterhjelp fra Ålgård Blomster.


Hortensia og perleblomster var utgangspunktet, og så hadde jeg litt lerkegreiner, ørsmå blå steiner og dill og dall som jeg fylte på med.


Har veldig sansen for lyseblått og brunt sammen, og da passet dette fint, syns jeg. Glass fra Lisbeth Dahl er jeg også svak for...

En god gjeng- faddere, foreldre og storebrødre. Og så presten. :-)

tirsdag 22. februar 2011

Babybilder


I dag hadde jeg blant annet babyfotografering på programmet. :-) Jeg er slett ingen mesterfotograf, og modellen var heller ikke veldig samarbeidsvillig i det uendelige, men her er uansett litt av resultatet...




"Nå får det snart være nok- dette finner jeg meg ikke i!"

mandag 14. februar 2011

Alle hjerters dagen...


Neida...her i huset feires ikke Valentines, men jeg fikk blomster i går på morsdagen, fra alle de tre guttene mine...pluss han far i huset. De var så søte og laget frokost til meg, kom med blomster... For en god gjeng! :-)

Og i dag ble valget tatt når det gjelder peisovn. :-)
På grunn av liten plass, ble valget nokså enkelt. Contura 510 kan visstnok monteres relativt tett inntil brennbar vegg, uten brannmur, og tar dermed liten plass i forhold til mange andre peisovner, så da tok jeg en sjefsavgjørelse og bestilte... Fort gjort! Pluss at den har plass til litt større vedkubber, og ikke bare "opptenningsved" slik som mange av de andre ovnene.. En bonus er at Varmefag kjører kampanje nå... Slett ikke feil!


Nå gleder jeg meg enda mer til isen går! :-)

lørdag 12. februar 2011

Mykje lys og mykje varme...

Da har vi kjøpt oss ny sovesofa til den lille hytta vår! :-) Med 8 - 10 ukers leveringstid, kommer den vel til påske... Vi har valgt et ganske lyst stoff i beige. Hytta er jo så liten, og det er ikke så store vinduer, så det bør være så lyst som mulig ser jeg for meg.

Gleder meg masse til den er på plass, og til jeg kan rydde og ordne! :-)

Vi har også veldig lyst å skifte vinduer, da de gamle er punktert. Ser for oss 4-rams og gjerne noe større enn de som er der nå. Da vil vi få litt mer lys inn i stua og det ville slett ikke vært feil!

Et annet punkt på lista over ting vi vil få på plass, er vedovn. Her har vi flere alternativ. Noen innspill på hva vi bør velge? :-)

Contura 510 er på tilbud hos varmefag, så den er meget aktuell. I tillegg har den mulighet for kokeplate på toppen, og vi har som kjent ikke strøm der ute...

Ellers synes jeg den nye til Jøtul, F163, er veldig liten og lekker.

Kva tykkjer du? :-D
Vi er iallefall i gang, og hadde det ikke vært for at isen fremdeles ligger på vannet, så hadde vi tatt årets første tur denne helgen. Nå ble det bare myrsnipemormor og morfar som kom seg over...




mandag 7. februar 2011

Snart på tide å fikse videre...

Dersom vinteren bare slipper taket, og isen over vannet tiner, så kan vi fortsette prosjektene på det lille landstedet vårt. :-)

Her er masse å henge fingrene i...
  • Pipa må rives, for den var visst ikke noe å spare på.
  • Inn med ny peisovn
  • Ny sofa og ut med endel av de gamle stolene. Vi skal sette inn en sovesofa, sånn at det blir lettere å være der ute.
  • Kanskje vi kan bytte vinduene? Drømmer om gammeldagse vinduer igjen...sånn som det var da jeg var liten og vi var med mormor og bestefar på hytta... :-)
  • Vaske vaske og vaske...
Kjenner jeg er klar for en tur ut snart!